Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 09:23

Ο υπουργός υγείας είναι ανθηρός

Written by 
Rate this item
(2 votes)
 Ο υπουργός υγείας Άδωνις Τόμσεν Γεωργιάδης, συνεχίζει ν' ανθίζει και να προκαλεί την μήνη του Ελληνικού λαού. Μακάρι όμως τα μπουμπούκια αυτά να μην ανθίσουν ποτέ, θα είναι τα ασχημότερα και βρωμερότερα που έχει δει άνθρωπος! Ως Βασιλικότερος του Βασιλέως σπεύδει να δηλώσει πως δεν δέχεται να του κλέβει τη δόξα κανένας. Μόνος του τα έκανε όπως τα έκανε. Αυτός και μόνο αυτός, είναι υπεύθυνος για τις επερχόμενες απολύσεις γιατρών, αυτός είναι υπεύθυνος για τον επερχόμενο αφανισμό των  χιλιάδων οικογενειών που εργάζονται στον κλάδο της υγείας.Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει, είχε γράψει πριν λίγο καιρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσει! Μας οδηγεί να συμπεράνουμε πως μεγαλύτερη σημασία έχει η δημοσιονομική πολιτική από τον πόνο των Ελλήνων. Πώς να προσαρμοστούμε ρε μπουμπούκο; Είναι σα να ζητάς να χωρέσουμε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, επειδή δεν το καταφέρνουμε δηλαδή πρέπει να μας κόψεις το ένα πόδι; τι πρέπει να κάνουμε για να σε ικανοποιήσουμε; Πρέπει δηλαδή να πεθάνουμε από την πείνα για να πάρεις εσύ την δόξα; Αφού την θέλεις την δόξα πάρτη, εμείς όμως δεν θα προσαρμοστούμε! Στο τέλος θα έρθει η ώρα εσύ να προσαρμοστείς στα δεδομένα που θα θέσει ο Ελληνικός λαός. Πως το είχες πει; όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!

Ο Άδωνις είναι το αληθινό πρόσωπο της σκληρής πολιτικής έναντι του Ελληνικού λαού. Δεν τον νοιάζει η πατρίδα, δεν τον νοιάζουν οι Έλληνες! Τι πατρίδα να σώσεις ρε συ μπουμπούκο; Σε λίγο δεν θα έχουν μείνει Έλληνες εδώ. Οι νέοι φεύγουν για άλλες χώρες, όσοι μένουν υποφέρουν σκλαβωμένοι, οι γέροι πεθαίνουν αβοήθητοι χωρίς περίθαλψη... Ποια πατρίδα θες να σώσεις; Αυτή που δεν θα έχει μείνει κανένας ζωντανός ή σκεπτόμενος λογικά; Άστο καλύτερα, δεν θέλω να με σώσεις, να πας αλλού να σώσεις καμιά άλλη χώρα...

Ο υπουργός υγείας είναι το αληθινό πρόσωπο της συγκυβέρνησης, και τα υπόλοιπα μέλη της συγκυβέρνησης έτσι είναι, απλά κρύβονται πίσω από προσωπεία και στρογγυλεμένα λόγια ώστε να μην καταλαβαίνουμε το τι γίνεται και το τι πρόκειται να γίνει. Ως σύγχρονη Θάτσερ, είναι έτοιμος να πατάξει με αδίστακτο τρόπο τους σύγχρονους Έλληνες και να τους στείλει στ΄αζήτητα, όπως έγινε κάποτε με τους Άγγλους ανθρακωρύχους και στο τέλος να πάρει όλη τη δόξα... Φυσικά και δεν περιμένει να τον δοξάσει ο Ελληνικός λαός, την δόξα την περιμένει από τα γραβατοφορεμένα αφεντικά του που του υποδεικνύουν συνεχώς το τι πολιτική θα πρέπει ν΄ακολουθήσει ώστε να εξοντώσει τους Έλληνες. Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε τ΄αφεντικά του τον ανακηρύξουν "Βαρώνο του τάγματος του ανθηρού κήπου"

Αφού εξοντώσει όσους μπορεί μέσω του συστήματος υγείας, πιθανώς να του ανατεθεί να εξοντώσει κι άλλους, μέσω άλλων υπουργείων.

Θέλω να ελπίζω όμως ότι δεν θα έχουμε την τύχη των ανθρακωρύχων. Θέλω να πιστεύω ότι οι Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή θα ενωθούμε στον αγώνα εναντίον αυτών που επιζητούν την καταστροφή μας ώστε να γεμίζουν τις τσέπες των δανειστών μας...

Ακούστε πως του τα έσειρε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του real fm


Δείτε και το βίντεο με τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη
_
Read 1120 times Last modified on Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 23:15
Yiannis

Πολιτική είναι η τέχνη να εμποδίζεις τον κόσμο να χώνει τη μύτη του σε πράγματα που τον αφορούν!