Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 11:34

Ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας (ESM). Το κακό έχει πηγή και ρίζα!

Written by 
Rate this item
(2 votes)
Το κακό έχει πηγή και ρίζα. Λέγεται ΕΜΣ (ESM). Η Πολιτική Ένωση της Ευρώπης των Φεντεραλιστών περνάει μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια των τεχνοκρατών που ορίζουν τις τύχες των Κρατών. Καταργείται το ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ και τη θέση του παίρνει μια άβουλη κρατική οντότητα με μηδενική συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων. Ο ΕΜΣ (ESM) είναι η κορυφή της πυραμίδας. Είναι το μάτι της πυραμίδας. Από κάτω όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν ως δουλοπάροικοι.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Μόνον Αριθμοί.
Δεν υπάρχει κοινωνία. Μόνον Αριθμοί.
Αριθμοί που εξυπηρετούν τις εξισώσεις της κορυφής της πυραμίδας.

Αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουμε;
Αυτήν την Ευρωζώνη θέλουμε;

Δείτε προσεκτικά το βίντεο


_

 

Η Χώρα μας υπέγραψε την ένταξη μας στον ΕΜΣ στις 02/02/2012. (http://www.european-council.europa.eu/home-page/highlights/european-stability-mechanism-treaty-signed?lang=el)

Η Χώρα μας δέχθηκε να υπογράψει τη δημιουργία μιας Α.Ε με απόλυτη δικαστική Ασυλία. Αυτός που υπέγραψε την ένταξή μας αυτός διέπραξε ΕΓΚΛΗΜΑ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Δεν είναι δυνατόν μια Α.Ε να είναι ανώτερη σε εξουσία απέναντι σε Έθνος Κράτος. Το ποιός υπέγραψε την ένταξή μας, θα το δείτε στο βίντεο στο 2:00

_

Είναι ο Γεώργιος Παγουλάτος, στρατηγικός σχεδιαστής στην Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Είναι ο ίδιος που συνόδευε τον Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική (φώτο: διακρίνεται όπισθεν αριστερά του Σίμου Κεδίκογλου).

Δεν υπάρχει πλέον "δεν ήξερα - δεν είχα καταλάβει".

Η γνώση είναι δύναμη!

Μ.Π

Read 1288 times Last modified on Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 11:48
e-nemesis

Αποφεύγουμε τη φρίκη της υποδούλωσής μας επειδή είναι τόσο επώδυνο να την κοιτάξουμε κατάματα...