οικονομία (4)

Το κακό έχει πηγή και ρίζα. Λέγεται ΕΜΣ (ESM). Η Πολιτική Ένωση της Ευρώπης των Φεντεραλιστών περνάει μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια των τεχνοκρατών που ορίζουν τις τύχες των Κρατών. Καταργείται το ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ και τη θέση του παίρνει μια άβουλη κρατική οντότητα με μηδενική συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων. 
Σχετ: 1) Το αρ.46 του Ν.4025/2011, 2) η υπ. αριθμ. Π3α/Φ.32/ Γ.Π.οικ.141770/22.12.2011 εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, 3) το υπ. αριθμ. Φ.80000/οικ.30002/1896/14.12.2011 της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων     Δημοσιεύθηκε το νέο κανονιστικό πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης ΑμεΑ Με καθυστέρηση η οποία αγγίζει τα δύο σχεδόν έτη εκδόθηκε επιτέλους το κανονιστικό πλαίσιο το οποίο ρυθμίζει πολλά ζητήματα οικονομικής ενίσχυσης ΑμεΑ. Η συνέπεια της καθυστέρησης της έκδοσής του ήταν η διακοπή της οικονομικής ενίσχυσης ορισμένων κατηγοριών δικαιούχων ΑμεΑ.Μια ακόμη συνέπεια ήταν η αδυναμία των αρμοδίων υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας να προχωρήσουν στην έναρξη της οικονομικής ενίσχυσης Ατόμων τα οποία για πρώτη φορά θα τη λάμβαναν λόγω της αναπηρίας τους.Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:
Αν και οι τραπεζικές εργασίες και ο κανονισμός χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δεν είναι στην ημερήσια διάταξη, φαίνεται ότι αφθονία τραπεζιτών και τραπεζών συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Bilderberg σε τακτική βάση.Έχουμε χτενίσει τους καταλόγους των συμμετεχόντων απο τα προηγούμενα πέντε χρόνια, και έχουμε σημειώσει ότι ορισμένα ονόματα και οργανώσεις εμφανίζονται επανειλημμένα. Αυτά είναι:
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 01:20

Η ανατομία του χρέους

Written by
  Καθημερινά πλέον βομβαρδιζόμαστε με όλα τα μέσα και από όλα τα μέσα, για τις επαχθείς συνθήκες που δημιούργησε η έξαρση του εξωτερικού μας χρέους.Ενός χρέους που δημιουργήθηκε –από ότι μας λένε οι υπεύθυνοι- από τις αλόγιστες σπατάλες του κρατικού μηχανισμού