Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 16:55

Το σχέδιο της εξόντωσης του Ελληνικού λαού!

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Την έχουμε αυτή τη συνήθεια οι Έλληνες...   Λέμε συχνά, αν ήμουν πρωθυπουργός για μέρα θα έκανα αυτό, θα έκανα το άλλο... Εντάξει, δεν μπορεί ο καθένας μας να είναι στο τιμόνι μιας χώρας, έχει όμως στα χέρια του κάτι πολύ σημαντικό, ψηφίζει για το ποιός θα είναι στο τιμόνι της χώρας και ποιοί θα τον αντιπροσωπεύουν στην εκάστοτε κυβέρνηση. Δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί πόσο ευκολόπιστοι και πόσο πρόβατα είμαστε!

Για να δούμε όμως... τι έχουμε ψηφίσει τα τελαυταία χρόνια? Υπάρχουν εναλλαγές κομμάτων θα μου πείτε, υπάρχουν εναλλαγές πολιτικών προσώπων...

 Ναι εναλαγές κομάτων και προσώπων υπάρχουν, η πολιτική όμως είναι η ίδια και ο στόχος αμετάβλητος εδώ και δεκαετίες!

 Οι πολιτικοί των τελευταίων ετών δεν ήταν ηλίθιοι! Απλά υπηρετούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν, ξένα συμφέροντα από αυτά της Ελλάδας!

 

Ας δούμε λοιπόν, τι κάναν όλα αυτά τα χρόνια και ποιά ήταν τα στάδια προς την επίτευξη του απώτερού τους σκοπού?

  • Καταστροφή της παιδείας

Ας τους κάνουμε όλους μαλθακούς, να μην ξέρουν να μιλάνε, να μη ξέρουν να γράφουν Ελληνικά να μη ξέρουν να σκέφτονται...

Πως το καταφέρνουμε αυτό? Αλλάζουμε τα βιβλία τους με υποδεέστερα, αλλοιώνουμε τους δασκάλους και τους καθηγητές, φτιάχνουμε κομματόσκυλα Πανεπιστημιακούς που μόνο η παιδεία δεν τους ενδιαφέρει (ευτυχώς υπάρχουν κι εξαιρέσεις), βάζουμε στα λύκεια και τα πανεπιστήμια «διαφωτιστές» μουσάτους, ή με ξυρισμένα κεφάλια...

(Θυμάμαι πέρισυ ο γιός μου πρώτο έτος φοιτητής, το πρώτο πράγμα που άκουσε στο αμφιθέατρο, ήταν οι διάφορες πολιτικές θεωρίες κάποιου πολιτικού καθοδηγητή.

Ευτυχώς που στη συνέχεια ο καθοδηγητής έδωσε το λόγο και στον καθηγητή για να ξεκινήσει η χρονιά κανονικά)...

 

  • Καταστροφή της Ιστορίας της Ελλάδας

Είναι μεγάλη μόδα να καταστρέφουμε κάθε τι που μας θυμίζει την Ιστορία.

Η Ιστορία μας είναι αυτή που όταν χρειασθεί θα μας εξυψώσει το Εθνικό φρόνημα, αλλά και θα μας προστατέψει από επανάληψη λαθών του παρελθόντος.

Όχι όμως, σε έναν από τους αρχαιότερους λαούς του κόσμου, δεν επιτρέπεται να υπάρχει Ιστορία, και αν υπάρχει, θα πρέπει να αλλοιωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε με το πέρασμα των χρόνων οι επόμενες γενιές να τη θεωρούν ως φυσιολογική, και τους εαυτούς τους απογόνους ηλιθίων...

  • Υποτίμηση και χλευασμός όλων όσων μας ενώνουν σαν Έθνος
           Ο θεσμός της οικογένειας είναι ένας από τους στόχους


Γονείς που δεν έχουν χρόνο για τα παιδιά τους αναγκασμένοι από το σύστημα να δουλεύουν νυχθημερόν, που αναθέτουν τη διαπαιδαγώγησής τους μόνο στα σχολεία και τη μόρφωσή τους στα φροντιστήρια, που δεν κάθονται μαζί ούτε καν στο τραπέζι να φάνε και να συζητήσουν σαν οικογένεια, μεγαλώνουν παιδιά που γίνονται σιγά σιγά αναίσθητα και τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους.

Αυτά τα παιδιά θα είναι οι γενίτσαροι του μέλλοντος!

 

Η θρησκεία μας.

Εκεί ο πόλεμος έχει αρχίσει από πολύ νωρίς... Φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν μιλήσουμε για το Πιστεύω μας, γιατί οι επιθέσεις προς την Ορθόδοξη Χριαστιανική Θρησκεία είναι ειρωνικές, αήθεις και δυστυχώς σε καθημερινή βάση, πανταχόθεν(Μετά το Πάσχα ευχήθηκα Χριστός Ανέστη από το τηλέφωνο σε κάποιο γνωστό, και άκουσα τα εξ΄αμάξης επειδή τόλμησα να του ευχηθώ κάτι τέτοιο)!!!

Βγάλαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητές μας, σε λίγο θα ακολουθήσουν και χειρότερα...

Βέβαια, για να επιτευχθεί η απαξίωση της Θρησκείας μας, έχουν τοποθετηθεί παπαδαριά που καμιά σχέση δεν έχουν με το Χριστό... όχι μόνο παπάδες, αλλά και μητροπολίτες αλλά και Πατριάρχες... (Ας μην μπω στο θέμα των εραστών της Παγκόσμιας Θρησκείας γιατί θα μακρυγορήσω)...

  • Επόμενο βήμα η μαλάκυνση του εγκεφάλου μας


Αρρωγός σε αυτή την προσπάθεια η τηλεόραση και τα media γενικότερα.

Καθημερινός βομβαρδισμός προπαγάνδας από τα παπαγαλάκια του συστήματος.

Ξεκινήσαμε με Μεξικάνικά σήριαλ και τώρα πια έχουμε ανέβει επίπεδο με τα Τούρκικα.

Όλα είναι καλά, όλα είναι ιδανικά, όλα γίνονται για το καλό μας...

 

  • Ύστερα έρχεται το χάος

Μην έχοντας πια τίποτε να μας συνδέει, όντας άβουλα όντα, που έχουν ξεχάσει πως να σκέφτονται, να αντιδρούν, να ψάχνουν το δίκιο τους αλλά και το δίκιο των διπλανών τους, γκρεμίζονται τα πάντα...

Πρώτα πτωχεύει το κράτος και ως αποτέλεσμα αυτής της πτώχευσης, πτωχεύουν οι πάντες!

Εξαρτημένοι όλοι από τις τράπεζες, χάνουν τις δουλειές τους, χάνουν τις περιουσίες τους, χάνουν τα ιδανικά τους....Το να εγκληματίσει κάποιος ή το να πηδήξει  από το μπαλκόνι είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν προκαλεί σε κάνέναν εντύπωση... Είναι απλά το έγκλημα της ημέρας!

Η κατάσταση χειροτερεύει με τα μιλιούνια καημένων οικονομικών μεταναστών να έρχονται στην Ελλάδα πιστεύοντας πως εδώ θα βρουν την πόρτα εξόδου τους προς την Δυτική Ευρώπη, αλλά στη συνέχεια μαθαίνουν ότι θα μείνουν κλειδωμένοι εδώ, ζώντας σε συνθήκες πιο άθλιες από αυτές που ζούσαν πριν έλθουν στην Ελλάδα.

Τα σύνορά μας συνεχώς αμφισβητούνται, ο υπέργειος και υπόγειος πλούτος μας δε μας ανήκουν... η ίδια μας η ζωή πλέον δε μας ανήκει!

Το επόμενο στάδιο το αφήνω να το φανταστείτε εσείς...

Ελπίζω όμως όλοι μαζί να  πολεμήσουμε για να μην συμβεί!

 

Ποτέ δεν είναι αργά... ακόμα και τώρα!
Read 1776 times Last modified on Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 12:32
Yiannis

Πολιτική είναι η τέχνη να εμποδίζεις τον κόσμο να χώνει τη μύτη του σε πράγματα που τον αφορούν!