Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 646
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 16:42

Ο τελών σε πραγματική κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης, Έλληνας...

Written by 
Rate this item
(4 votes)
Αγνοείστε τους εντελώς...Κλειδωθείτε στα σπίτια σας! Αμπαρώστε πόρτες και παράθυρα.Κρατήστε επικοινωνία μόνο με φίλους , συνοίκους και γείτονες.Προμηθευτείτε τρόφιμα με όριο διατήρησης 20 ημερών.Να μην πηγαίνουμε πουθενά, να χαρούμε τα σπίτια μας, που έτσι κι αλλιώς λένε πως τους τα "χρωστάμε" και θα μας τα πάρουν... Στείλτε στους εργοδότες σας (ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα) μια έγγραφη ενημέρωση που να περιέχει τα εξής:

" Σας κάνω μετά λύπης μου γνωστό ότι βρίσκομαι σε πραγματική αδυναμία προσέλευσης μου για εργασία δεδομένης της έκτακτης ανάγκης που διάγει πλέον η οικογένεια μου, αφού τα ελάχιστα χρήματα που μου έχουν απομείνει δεν επαρκούν παρά μόνο για την ελάχιστη διατροφή τους το αμέσως επόμενο δεκαήμερο και κανένα άλλο χρηματικό ποσό δεν διαθέτω έτσι ώστε να το διαθέσω για την μετάβαση στην εργασία μου. 

Πραγματικά θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου ετούτη την ώρα να είχα την ευχέρεια να βρίσκομαι εργαζόμενος δίπλα σας, πλην όμως Αδυνατώ προς τούτο παρά τη θέληση μου ευρισκόμενος σε περιορισμό κατ' οίκον λόγω εκτάκτου ανάγκης και εξαιτίας της υφιστάμενης πολιτειακής ανωμαλίας, ως Πολιτικός Πρόσφυγας στην ίδια μου την πατρίδα...

Τούτο θα το διαπιστώσετε κι εσείς , όπως ήδη διαπίστωσα κι εγώ μόλις πρόσφατα , αφού κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα από τον Πρόλογο της επανέκδοσης του Συνταγματικού κειμένου της Ελλάδας, όπως κατά λέξη εμπεριέχεται στη επανέκδοση της Βουλής των Ελλήνων, τον Ιούνιο του 2010 και υπογράφεται από τον τότε Πρόεδρο της. Και συγκεκριμένα:

< < Το αντικείμενο ρύθμισης των εκατόν είκοσι άρθρων του Συντάγματος είναι η μορφή του πολιτεύματος , τα ατομικά και κοινωνικά διακαιώματα, οι κανόνες οργάνωσης και άσκησης των τριών λειτουργιών της πολιτείας, της νομοθετικής, της εκτελεστικής και της δικαστικής και οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες των οργάνων άσκησης της κρατικής εξουσίας.
Ο θεμελιώδης νόμος της χώρας μας καθιερώνει την Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ως πολίτευμα της Ελλάδας, κατοχυρώνει έναν εκτεταμένο και σύγχρονο κατάλογο ατομικών δικαιωμάτων, με ταυτόχρονη Αναγωγή της Προστασίας της Αξίας του Ανθρώπου σε ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....
Φίλιππος Πετσάλνικος - Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων >>

Προφανώς κατανοείτε κι εσείς πλέον τους πραγματικούς λόγους που εμποδίζουν την προσέλευση μου στην εργασία...
Είμαι σίγουρος και απόλυτα πεπεισμένος πως θα με κρίνετε Δίκαια αφού κι εσείς στη θέση μου θα ήσασταν αναγκασμένος να πράξετε το ίδιο για να διαφυλάξετε κατά το δυνατόν την δική σας οικογένεια, αν ήδη δεν βρίσκεστε στην ίδια θέση με εμένα...

Είναι βέβαιο πως σε καμία περίπτωση δεν ασκώ αντισυμβατικά τα εργασιακά μου δικαιώματα, ούτε και αθετώ τις συμβατικές μου υποχρεώσεις...

Επίσης είναι χιλιάδες οι αποφάσεις ελληνικών και αλλοδαπών δικαστηρίων που ερμηνεύουν και εφαρμόζουν την νομική έννοια της Έκτακτης Ανάγκης" όπως ακριβώς την εφαρμόζω τώρα εξ ανάγκης κι εγώ...
Και μάλιστα λόγω της ευσυνειδησίας και της συνέπειας που με διακρίνουν ως υπάλληλο και πολίτη, σας ενημερώνω άμεσα με την επιστολή μου αυτή.

Μέχρι σήμερα πίστευα εσφαλμένα πως έχει παραβιαστεί το Σύνταγμα της Πατρίδας μου και πως είχα υποχρέωση να βρω τρόπο εφαρμογής του ακροτελεύτιου άρθρου του με αριθμό 120 παρ 4.

Σήμερα μόλις διαπίστωσα πως είχα περιέλθει σε ολέθριο σφάλμα...
Δεν έχει παραβιαστεί μόνο το Σύνταγμα της πατρίδας μου...

Αυτοί που έχουν καταλύσει το Πολίτευμα της πατρίδας μου βρίσκονται τώρα που σας γράφω, έξω από την πόρτα του σπιτιού μου απειλώντας εμένα και τα παιδιά μου, ασκώντας σε βάρος μου μεταξύ όλων των άλλων αήθη κι αβάσταχτη για τις ανθρώπινες δυνάμεις μου ψυχολογική πίεση σε κάθε βήμα της διαδρομής μου από το σπίτι προς την εργασία μου.  
Σας Δηλώνω λοιπόν ρητά και ξεκάθαρα πως Δεν Πρόκειται να την ανοίξω μέχρι να παραιτηθούν και να με αποζημιώσουν υλικά και ηθικά για όσα έχουν διαπράξει σε βάρος εμού και της οικογένειας μου! 

Ο τελών σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης Έλληνας
(Τόπος και ημερομηνία )
(Ονοματεπώνυμο και υπογραφή) "

Read 1654 times Last modified on Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 17:27