Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 17:28

Ετοιμάσου να χάσεις το σπίτι σου Έλληνα!

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Κοιμάσαι ακόμα; Έχεις μετανιώσει μήπως που τους ψήφισες; Σου το κρατάγανε για Πρωτοχρονιάτικο δώρο αγαπητέ μου!Η Τρόικα πίεσε για κατασχέσεις πρώτης κατοικίας και η κυβέρνηση όπως πάντα διαπραγματεύτηκε!Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης αυτής είναι ότι ελευθερώνονται οι κατασχέσεις από τράπεζες για την πρώτη κατοικία...Εδώ θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...


110.000 σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου ανάπτυξης είναι τα νοικοκυριά που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τη στέγη τους... μέχρι εκεί λένε... ένα νούμερο μας παραθέτουν, 110.000!
Ξέρετε όμως τι σημαίνει αυτό; 110.000 οικογένειες που ήδη βρίσκονται σε απόγνωση! οικογένειες με γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά... Κάθε οικογένεια κι ένα ξεχωριστό πρόβλημα... Κι εσείς μας πετάτε ξερά ένα νούμερο; Χαρτογιακάδες που δε σας νοιάζει τίποτε... Που υπολογίζετε τις χαμένες ανθρώπινες ζωές και όσες θα χαθούνε ως παράπλευρες απώλειες;

Ντροπή σας...

Ακούγονται βέβαια από την πλευρά σας και πάντως διάφορες αρλούμπες πως ότι γίνει θα γίνει για να τονωθεί η αγορά, για να ξεκινήσουν επιτέλους οι ιδιοκτήτες να πληρώνουν (λες κι αν τα είχαν δεν θα πλήρωναν), ότι θα στηριχθούν οι συνεπείς Έλληνες... όλοι όσοι ασφυκτιούν οικονομικά δηλαδή δεν θα στηριχθούν! να καούν στην πυρά, ή μάλλον καλύτερα για να γλυτώνουμε και τα έξοδα, ας πηδάνε από τα μπαλκόνια τους!

Αλλά εγώ απευθύνομαι σε σένα Έλληνα που ακόμα κοιμάσαι! που βρίσκεσαι ακόμα σε λήθαργο... Ξύπνα όσο είναι καιρός, γιατί και ο καιρός τελειώνει κάποτε!

Δες αυτό το βίντεο με κατασχέσεις κατοικιών στην Ουγγαρία και ανέμενε κι εσύ τα ίδια και χειρότερα...


_
Read 1030 times Last modified on Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 18:48
Yiannis

Πολιτική είναι η τέχνη να εμποδίζεις τον κόσμο να χώνει τη μύτη του σε πράγματα που τον αφορούν!