Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 646

κοινωνία και κρίση (28)

Απελπισμένη γυναίκα, βούτηξε με τα ρούχα στα παγωμένα νερά της Ρόδου κι έπιασε το σταυρό.Η απελπισία φαίνεται στη ματιά της, ο πόνος στάζει από παντού όπως το νερό από τα βρεγμένα μαλλλιά της. Βοήθεια δεν έχει από πουθενά.Πέντε παιδιά, ο άντρας της καρκινοπαθής στο τελικό στάδιο, κι εκείνη απελπισμένη να ζητά βοήθεια και να μη τη βρίσκει από πουθενά!
Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 13:08

Οι νέοι δικαστές δεν βλέπουν Mega

Written by
Ας μιλήσουμε λοιπόν για επιδοτήσεις… Αφού στα ΜΜΕ οι επιδοτήσεις της θειάς του Λιάπη είναι πρώτο θέμα, ας πιάσουμε και εμείς να συνεισφέρουμε.
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 20:53

Λούτσα τα έκανες πάλι , ξάδελφε...

Written by
-Λούτσα τα έκανες πάλι, ξάδελφε...- Είναι Οικογενειακό μας, ξάδελφε...-Λες να φταίει το DNA μας;...- Αυτό είναι!! Κληρονομική παχυδερμία….
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 11:13

οι κραυγές της κρίσης

Written by
Μα τι είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους από εμάς ν΄αδιαφορούμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας; Τι είναι αυτό που μας έχει κάνει τόσο αναίσθητους ώστε να μη δίνουμε σημασία στον πόνο και στο λυγμό των συνανθρώπων μας; Τι είναι αυτό που μας έχει κάνει τόσο μαλθακούς και να παρακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι τους δήμιους που μας εκτελούν καθημερινά; Τι είναι αυτό που μας έχει παραλύσει και δεν έχουμε τη διάθεση να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να παλέψουμε, ν΄απαιτήσουμε όλα αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν;
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 16:24

Γιορτές στην κατοχική Ελλάδα

Written by
Ειδήσεις αθλιότητας διάσπαρτες. Νομίζουν οι καλοβαλμένοι ακόμα συμπολίτες και οι μέντορες των πολιτικών λιτότητας πως μέσα στο εορταστικό κλίμα αυτές οι «ειδησούλες» θα είναι σταγονίτσες δυσάρεστες στο γενικότερο κλίμα χαράς και γλεντιού...
Αγνοείστε τους εντελώς...Κλειδωθείτε στα σπίτια σας! Αμπαρώστε πόρτες και παράθυρα.Κρατήστε επικοινωνία μόνο με φίλους , συνοίκους και γείτονες.Προμηθευτείτε τρόφιμα με όριο διατήρησης 20 ημερών.Να μην πηγαίνουμε πουθενά, να χαρούμε τα σπίτια μας, που έτσι κι αλλιώς λένε πως τους τα "χρωστάμε" και θα μας τα πάρουν... Στείλτε στους εργοδότες σας (ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα) μια έγγραφη ενημέρωση που να περιέχει τα εξής:
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 20:53

Η Επανάσταση Του Καναπέ...

Written by
Αναλωθείτε στον αγώνα με το Λιχτενστάιν, μετά φάτε ένα βρώμικο και μετά κακά και νάνι.Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε ακόμα να εκφράσουμε έντονα και αποτελεσματικά την αντίδραση μας Απέχοντας από κάθε Δημόσιο Χώρο ή θέαμα...Θα μπορούσαμε να παγώσουμε εντελώς την αγορά...Να κλειστούμε Δέκα Ημέρες και Νύχτες στα σπίτια μας... και να μην συμμετέχουμε Πουθενά και σε τίποτα.
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 20:03

Η Δημοκρατία...Ας μιλήσουμε για το Όνειρο...

Written by
Τι να την κάνεις μια Δημοκρατία που δεν ανασαίνει ανθρώπινα. Σε τι να σου φανεί ωφέλιμο ένα Πολίτευμα που παράγει μόνο τηλεοπτικές εικόνες από ξεπερασμένα "γουέστερν", όπου οι καλοί κυνηγούν τους κακούς με αποκλειστικό σκοπό να θάψουν μια για πάντα τα δικά τους αμαρτωλά δεδομένα.  
Τελικά το κατάφεραν... Η μνημονιακή κυβέρνηση βλέποντας τον τελευταίο καιρό να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της εν΄όψη της αντίδρασης των Ελλήνων η οποία πλησίαζε, έριξε και το τελευταίο της χαρτί... το χαρτί του διχασμού μεταξύ των Ελλήνων...
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 22:50

Αλέξης Σταυράτης: Η αδιαφορία είναι συνενοχή…

Written by
Ζω στη χώρα της θλίψης. Τουλάχιστον της δικής μου, γιατί βλέπω πολλούς να συμπεριφέρονται σαν να μη τους αφορούν όσα συμβαίνουν εσχάτως.  Όχι πως δε θα γελάσουμε, δεν θα ερωτευθούμε, δε θα πάμε διακοπές… Αλλά όχι σαν να μην άλλαξε τίποτε, μετά από τον τυφώνα των μνημονίων που σάρωσε τη ζωή μας…Τόση δυστυχία πια, πώς δεν την βλέπουν όλοι; Πάντα υπήρχαν δοσίλογοι, τοκογλύφοι, Εφιάλτες, μαυραγορίτες σ’ αυτόν τον τόπο… Δε γεννήθηκε μόνο η δημοκρατία και δεν άνθισε μόνο σπουδαίος πολιτισμός εδώ… Κοντά 200 χρόνια που υπάρχουμε σαν κράτος, το ρουσφέτι είναι βασικός τρόπος συναλλαγής… Το λάδωμα, το φακελάκι, το γλείψιμο, η κολακεία, η αρπαχτή και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές έχουν αναδειχτεί σαν οι βασικές συνιστώσες του νεοελληνικού βίου και πολιτισμού. Ποιοι καίνε τα δάση, ποιοι στήνουν αενάως αυθαίρετα, ποιοι υπάλληλοι σε βασανίζουν, ποιοι συναινούν σε μίζες και υπερκοστολογήσεις… Ποιοι υπηρετούν τους μεγαλοκαρχαρίες, ποιοι κλείνουν τα μάτια σε κάθε αυθαιρεσία… Όταν οι μισθοί κατηφορίζουν ανεμπόδιστα και οι συντάξεις απαξιώνονται, ποιοι είναι εκείνοι που γεμίζουν τη Μύκονο, τα ακριβά εστιατόρια και τις διαβόητες ψαροταβέρνες, όπου ένα γεύμα οικογενειακό κοστίζει όσο ένας σημερινός μισθός… Νομίζετε ότι είναι λίγοι όλοι αυτοί;
Σελίδα 1 από 2