Valia Alexiou
«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Και ενώ το τριήμερο πανηγυράκι ξεκινούσε στην Βουλή των Βολεμένων, αυτών των χορτάτων που αποφασίζουν για τις τύχες των πεινασμένων και έκλειναν τον περίβολο όχι μόνο της Βουλής αλλά και τον ίδιο τον Εθνικό Κήπο, κάποιοι άλλοι μαζευόντουσαν από τις 4 γωνιές του ορίζοντα και έπιαναν αδιάβαστους αυτούς που αποφασίζουν και γι' αυτούς χωρίς αυτούς... Γιατί η μοίρα αυτού του τόπου είναι μια Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν γράφονται ούτε κλείνονται πίσω από κάγκελα. Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται και Σίγουρα ΟΧΙ μια Πατρίδα! 
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 16:03

Ποιός είσαι;

Σκεφτόμουν χθες βράδυ πως, είμαι σαν να έχω πέσει σε χειμερία νάρκη. Λες και δεν μπορώ να λειτουργήσω σε "ημίμετρες" συνθήκες. Μια ζωή στα όρια, μια ζωή στον πόλεμο, στην αντίσταση κάθε είδους. Μια ζωή 47 ετών να αγωνίζεσαι για κάτι. Δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα εύκολα. Όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί δεν μου λέει τίποτα. Καλά είναι να πίνεις τα ποτάκια σου, να είσαι αραχτός σε μια παραλία χωρίς να νοιάζεσαι για τίποτα, αλλά όχι στις μέρες που ζούμε. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος σήμερα. Ακούω που λένε... "ρε, αφήστε τον κόσμο να περάσει καλά", και δεν καταλαβαίνουν πως οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες.
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 18:19

Έχω ένα φίλο που λέγεται... Έλληνας!

Έχω ένα φίλο παπά, ...με καρδιά μικρού παιδιού και χιούμορ που θα το ζήλευε και ο πιο έξυπνος κωμικός του χόλιγουντ. Με αύρα αγγελική, ανθρώπινο και καθημερινό, που κάνει πολλά για πολλούς και που καμαρώνει μόνο για ένα. Κι αυτό το ένα είναι που σκοτώνεται στα βουνά και στα λαγκάδια, για το πως θα γίνει ακραία μάχιμος χειριστής όπλων και τακτικής... μην τυχόν και η Πατρίδα του τον ζητήσει...
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 09:55

Ο Κώστας Ηλιάκης στα 9G!

Από την προσωπική σελίδα του κ. Φίλιππου Ηλιάκη, η συγκινητική φωτογραφία και το σχόλιο:
Όλοι παρακολουθήσαμε τα συστημικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης να κατασκευάζουν χυδαίες θεωρίες πάνω στα πτώματα δύο νέων παιδιών, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και εκδίκησης για την δολοφονία Φύσσα. Η Εν ψυχρώ Εκτέλεση των Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη ίσως κρύβει κάτι πολύ πιο μεγάλο...
   «Στους ευσυνείδητους και γενναιόκαρδους ιερωμένους της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, εξέχουσα θέση κατέχει ο παπάΣίμωνας Αρβανίτης, από την Εύβοια. Ο παπα-Σίμων ήταν γνωστός σε πολλούς Αθηναίους ως πνευματικός και Κτήτωρ του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης (Μεταμόρφωσης) Αττικής και του μοναστηρίου Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης, άγνωστος όμως για την πλούσια Εθνική του Προσφορά στον χειμασθέντα και αγωνισθέντα λαό μας στα ζοφερά χρόνια της φασιστικής κατοχής 1940-1944.-
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 17:22

Είμαι ο ίδιος Έλληνας!

 Το να γεννηθει καποιος Ελληνας, δεν ειναι μια απλη υπηκοοτητα η' μια απλη ιθαγενεια, οπως εχουν καταντησει τον ορο, οι συγχρονοι "αρχιερεις" της παγκοσμιοποιησης. Το να γεννηθει καποιος Ελληνας, ειναι τιμητικη διακριση. "Καταγομαι απο τρανη γενια".... εγραψε στην "Ιλιαδα", ο παππους Ομηρος.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Μόλις προ ολίγου λάβαμε προφορικά γνώση ότι η περιφερειακή ενότητα Πειραιά και ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Χρήστου, μετά από έντονες παρεμβάσεις όπως ισχυρίστηκε, διαφόρων μέσων ενημέρωσης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να επιτρέψει τη συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2013 στον Πειραιά, με αιτιολογία ότι προσκαλέσαμε να συμμετάσχουν μαζί μας στο Άγημα και φίλοι μας καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές !!!
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 15:36

Διαμαρτυρία Κ.Ε.Ε.Δ. - Ποιός Φοβήθηκε;

Στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση/διαμαρτυρία της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων χθες το απόγευμα, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που είχαν μεθοδεύσει "Πολιτεία" και ΜΜΕ. Μετά την απίστευτη λάσπη που δέχτηκαν και χαρακτηρισμούς όπως πραξικοπηματίες, γραφικούς, παππούδες και άλλες γελοιότητες, με σκοπό κυρίως να αποπροσανατολίσουν και φοβίσουν τον ελληνικό λαό με συνειρμούς 7ετίας, αυτό που τελικά διεφάνη, ήταν ο φόβος της ίδιας της Πολιτείας.
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
Σελίδα 1 από 3