Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 15:36

Διαμαρτυρία Κ.Ε.Ε.Δ. - Ποιός Φοβήθηκε;

Written by 
Rate this item
(9 votes)
Στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση/διαμαρτυρία της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων χθες το απόγευμα, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που είχαν μεθοδεύσει "Πολιτεία" και ΜΜΕ. Μετά την απίστευτη λάσπη που δέχτηκαν και χαρακτηρισμούς όπως πραξικοπηματίες, γραφικούς, παππούδες και άλλες γελοιότητες, με σκοπό κυρίως να αποπροσανατολίσουν και φοβίσουν τον ελληνικό λαό με συνειρμούς 7ετίας, αυτό που τελικά διεφάνη, ήταν ο φόβος της ίδιας της Πολιτείας.
Τζιάκης Ιωάννης


Τα συνθήματα τους ήταν: 
«Δεν υπάρχει Αριστερά, δεν υπάρχει δεξιά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων τα Ιερά»,
«Δεν σας θέλει ο Λαός, πάρτε Τρόϊκα και μπρος...»,
«Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί»,
«Δεν θα περάσετε ΠΟΤΕ, Εδώ θα Προσκυνήσετε τον Πράσινο Μπερέ», ενώ συγκλονιστικός ήταν ο Εθνικός Ύμνος κατά την αλλαγή φρουράς των Ευζώνων μας.

Το κάλεσμα του Ταξίαρχου ε.α. κ. Τζιάκη ήταν Σαφές και είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός Λαός περιμένει κάποιον να βγει μπροστά. Δεκάδες ομάδες ξεπηδούν συνεχώς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ελπίζοντας και αναμένοντας την λύση από τον χώρο των Στρατιωτικών, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία. Πως θα μπορούσε λοιπόν το "Ελληνικό" Κράτος να μείνει αδιάφορο όταν δεν έχει να κάνει με κάποιον "τυχαίο" αλλά με τον Πρώτο και Αξιότερο όλων; 

Αποκαλούν γραφικό έναν άνθρωπο που δεν δίστασε στιγμή να παραιτηθεί προκειμένου να είναι συνεπής στις Αξίες του, ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αυτή τη στιγμή Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Όσοι ξέρουν και τολμούν το ομολογούν, όσοι σιωπούν ξέρουν...


Οι Ένοπλες Δυνάμεις κύριοι και η Εφεδρεία, δεν θα μπουν στο παιχνίδι σας. Είτε είναι φανερό είτε όχι, ο "Στρατιώτης" το καθήκον του προς την Πατρίδα το ξέρει. Και αυτός θα είναι πάντα ο φόβος σας. Γιατί όσους και να προσπαθήσετε να "πληρώσετε" με μη περαιτέρω περικοπές, επιδόματα ή άλλους τρόπους επιδοτήσεων ομάδων, η Συνείδηση δεν επηρεάζεται. Μέσα τους κι αυτοί βράζουν εναντίον σας και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Πέρα από κραυγαλέες "φωνές" που καταδικάζουν διαμαρτυρίες, λίγο αν κάνετε τον κόπο, θα διαπιστώσετε πως ότι ζητούσε ο κ. Τζιάκης στην Διακήρυξη, το συζητούν μεταξύ τους και το θέλουν Όλοι ανεξαιρέτως.
Μ' ακούτε; Όλοι!

Το λάθος σας όμως ξέρετε ποιό είναι; 
Ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες και όσο και αν χρυσώσετε το χάπι της σιωπής, βλέπουν γύρω τους συνανθρώπους τους να αυτοκτονούν, να πεθαίνουν μη έχοντας τα απαραίτητα, να κοιμούνται σε πεζοδρόμια και παγκάκια, αισθάνονται τον πόνο των δικών τους ανθρώπων που αγωνίζονται να πληρώσουν με έναντι καταβολές τους λογαριασμούς τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Δεν είναι μία κάστα ανθρώπων απομονωμένη από την κοινωνία. Η Σιωπή τους εκλαμβάνεται από την πλευρά σας ως Αδυναμία, αλλά μια που οι περισσότεροι δεν έχετε υπηρετήσει "ουσιαστικά" τον Ελληνικό Στρατό, δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε πως λειτουργούν τέτοια μυαλά. Πάντα θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εσάς. Οι Εγγυητές της Δημοκρατίας κύριοι είναι αυτοί, όχι εσείς! Εσείς είστε οι αναλώσιμοι. Σήμερα είστε Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, ψευτοδημοσιογράφοι, γραμματείς και φαρισαίοι, αύριο όχι. Και το χειρότερο για εσάς είναι πως πια ο Έλληνας έπαψε να μασάει την τροφή που του ρίχνετε. Ξέρει πόσο ύπουλοι είστε και πόσο ικανοί να πατήσετε στο πτώμα του. Βάλατε τους ανθρώπους που μισεί κυριολεκτικά ο λαός, τα παπαγαλάκια σας, να ασχοληθούν με την Κ.Ε.Ε.Δ. Αυτό κι αν είναι Επιτυχία.
Επιβεβαιώσατε με τον καλύτερο τρόπο πως υπάρχει ακόμα Αντίσταση. Πως υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι που δηλώνουν Παρών!
Που δεν φοβούνται να πουν πως αν συνεχίσετε... "Εμείς είμαστε Εδώ... Ειρηνικά σας το λέμε..."
Μέσα στις πολλές ασχολίες σας με τους τραπεζίτες, ξεχάσατε πως το DNA του Έλληνα παραμένει αναλλοίωτο στους αιώνες.
Ξεχάσατε επίσης να πείτε στα "αφεντικά" σας πως του Έλληνα η Ψυχή, δεν υποχωρεί μπροστά στην αριθμητική υπεροχή του εχθρού ή τα τεχνάσματα του, ούτε αχρηστεύει το ηθικό, την τόλμη, την Πίστη σε Θεό και Πατρίδα. 
Βάλατε αυτούς που χειραγωγούν πρόβατα όχι ανθρώπους, νομίζοντας πως είστε στον "παλιό καλό καιρό". 
Την σπίθα φοβάστε που μέσα σας καλά ξέρετε, πως όσο και να βρέχει, κάποια στιγμή ο ήλιος θα βγει...

Βάλατε ακόμα και χθες μέσα στη νύχτα, να μιλούν για  "ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις"...


Όταν θα ξεσπάσει αυτό που έρχεται, η Οργή των Ελλήνων, είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις στα υπόγεια σας...

Μέχρι τότε, θα γινόμαστε περισσότεροι και περισσότεροι και περισσότεροι...

Οι "απαντήσεις" μας, Εμάς, όλων των Ελλήνων, θα είναι πάντα Ειρηνικές!
Μέχρι, να γυρίσει το μάτι μας,
Μέχρι, να μην έχουμε τίποτα να χάσουμε...

Read 3069 times Last modified on Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 22:01
Valia Alexiou

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»