Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 03:40

Συγχαρητήρια, μας πιάσατε... Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι...

Written by 
Rate this item
(6 votes)
Δυστυχώς οι Εχθροί της Πατρίδας, πάντα θα βρίσκουν τρόπους να δείχνουν το πρόσωπο τους.  Προσπαθούν να ανακατέψουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν αναλογίζονται οι θρασύδειλοι, πως η Ελλάδα δεν είναι απλά ένας Τόπος. Είναι μια Ιδέα. Είναι το Αίμα που κυλά στις φλέβες μας! Και ξέρετε, προσωπικά είμαι πλέον βέβαιη, πως όσα γίνονται εκ´ μέρους "κυβέρνησης" και ρουφιανοκάναλων, που προσπαθούν με λύσσα να φέρουν διχασμό ανάμεσα μας, είναι επειδή, ΜΟΝΟ τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,
Εν όψει λοιπόν του καλέσματος της Κ.Ε.Ε.Δ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο Σύνταγμα,
φρόντισαν ουσιαστικά, να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ το ΕΘΝΟΣΗΜΟ,
ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ,
προς αυτούς που εγώ θα χαρακτηρίσω ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ

ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

Θα κοιμηθούμε ήσυχοι;"Συγχαρητήρια, μας πιάσατε... Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι..."

 
 

 Μετά από την σημερινή απόφαση του Κυρίου υπουργού προστασίας του πολιτεύματος μπορεί πια η κοινωνία μας και όλοι μας, να κοιμούνται ήσυχοι...
Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που “απειλούν την κοινωνία και τον πολίτευμα”, το Ελληνικό κράτος “δικαιοσύνης και δημοκρατίας” έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει.
Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ...

Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατία μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πυρά και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Όλοι εμείς που αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε προς αυτήν και την τιμημένη ένδοξη γαλανόλευκη σημαία μας, πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά και σκληρά.
Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτυλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας η την Ελλάδα μας.
Αν όμως νομίζουν όμως ότι πέτυχαν και κέρδισαν κάτι, είναι σκληρά γελασμένοι.
Μέσα μας βρίσκεται η αιώνια Ελληνική ψυχή και κυλάει το αθάνατο ελληνικό αίμα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με τίποτε ούτε να το εξαφανίσουν.
Γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει πάντα παρά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να μαχόμαστε το κάθε τι που απειλεί την πατρίδα μας και το Έθνος μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές.
Γιατί η Ελλάδα πάντα στην ιστορία, ποτέ δεν χάνεται και δεν πεθαίνει αλλά πάντα ζει αιώνια και πάντα προχωράει μπροστά νικητής και δοξασμένη.
Κάντε ότι νομίζεται και ότι μπορείτε, ένα να ξέρετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε, ούτε να τα παρατήσουμε, ούτε να μας τρομάξετε αλλά ούτε να μας νικήσετε.
Είμαστε Έλληνες, απόγονοι ένδοξοι προγόνων και ένα πράγμα ξέρουμε, να μαχόμαστε πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδας εναντίων κάθε σκοτεινού και βρώμικου εχθρού που θέλει το κακό του έθνους μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές...
 
Ζήτω η αιώνια ΕΛΛΑΣ
 
Εκ της Διοικήσεως
 
 

Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας...  Read 1603 times Last modified on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 13:55
Valia Alexiou

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»