Εθνικά (16)

Και ενώ το τριήμερο πανηγυράκι ξεκινούσε στην Βουλή των Βολεμένων, αυτών των χορτάτων που αποφασίζουν για τις τύχες των πεινασμένων και έκλειναν τον περίβολο όχι μόνο της Βουλής αλλά και τον ίδιο τον Εθνικό Κήπο, κάποιοι άλλοι μαζευόντουσαν από τις 4 γωνιές του ορίζοντα και έπιαναν αδιάβαστους αυτούς που αποφασίζουν και γι' αυτούς χωρίς αυτούς... Γιατί η μοίρα αυτού του τόπου είναι μια Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν γράφονται ούτε κλείνονται πίσω από κάγκελα. Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται και Σίγουρα ΟΧΙ μια Πατρίδα! 
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 20:26

ΙΜΙΑ 1996: Αντί φόρου τιμής.

Written by
Δε θα αναφερθούμε στα γεγονότα που έγιναν τις κρύες νύχτες του Ιανουαρίου του 1996 και την κατάληξή τους. Δε θα αναφερθούμε καν στους ηρωικούς πεσόντες που τους κατέστησαν ισάξιους με τους οπλίτες προγόνους τους που κατέκτησαν τον κόσμο ολόκληρο! Θα αναφέρουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό μη καταγεγραμμένο περιστατικό από εκείνες τις ημέρες σε κάποιο στρατόπεδο σε κάποιο μη αναφερόμενο νησί των Δωδεκανήσων. Ο λόγος είναι για να αποδωθούν τιμές και σε όλους τους υπόλοιπους που είχαν εμπλοκή άλλα δε φάνηκαν πουθενά και να καταδείξουμε την αξία του ανθρώπινου ελληνικού αστάθμητου παράγοντα που όμως είναι ικανός να κρίνει το αποτέλεσμα.
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 09:55

Ο Κώστας Ηλιάκης στα 9G!

Written by
Από την προσωπική σελίδα του κ. Φίλιππου Ηλιάκη, η συγκινητική φωτογραφία και το σχόλιο:
ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Μόλις προ ολίγου λάβαμε προφορικά γνώση ότι η περιφερειακή ενότητα Πειραιά και ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Χρήστου, μετά από έντονες παρεμβάσεις όπως ισχυρίστηκε, διαφόρων μέσων ενημέρωσης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να επιτρέψει τη συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2013 στον Πειραιά, με αιτιολογία ότι προσκαλέσαμε να συμμετάσχουν μαζί μας στο Άγημα και φίλοι μας καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές !!!
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 15:36

Διαμαρτυρία Κ.Ε.Ε.Δ. - Ποιός Φοβήθηκε;

Written by
Στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση/διαμαρτυρία της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων χθες το απόγευμα, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που είχαν μεθοδεύσει "Πολιτεία" και ΜΜΕ. Μετά την απίστευτη λάσπη που δέχτηκαν και χαρακτηρισμούς όπως πραξικοπηματίες, γραφικούς, παππούδες και άλλες γελοιότητες, με σκοπό κυρίως να αποπροσανατολίσουν και φοβίσουν τον ελληνικό λαό με συνειρμούς 7ετίας, αυτό που τελικά διεφάνη, ήταν ο φόβος της ίδιας της Πολιτείας.
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
Θέλω να ευχαριστήσω Θερμά το Νικόλα για τα λίγα λόγια που έγραψε και το μάθημα που δίνει σε όλους μας ως Ανθρώπους, αλλά και μια απάντηση από ψυχής στα γελοία σχόλια και κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν από τους δήθεν "φωστήρες" των ΜΜΕ. Λες και ο κάθε Έφεδρος δεν είναι "κομμάτι" μας, δεν βιώνει τα ίδια προβλήματα, δεν είναι το παιδί μας, ο διπλανός μας, δεν έχει λόγο και άποψη, αλλά ζει σε μια φαντασιακά ονειρική Πατρίδα. 
Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.  
Δυστυχώς οι Εχθροί της Πατρίδας, πάντα θα βρίσκουν τρόπους να δείχνουν το πρόσωπο τους.  Προσπαθούν να ανακατέψουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν αναλογίζονται οι θρασύδειλοι, πως η Ελλάδα δεν είναι απλά ένας Τόπος. Είναι μια Ιδέα. Είναι το Αίμα που κυλά στις φλέβες μας! Και ξέρετε, προσωπικά είμαι πλέον βέβαιη, πως όσα γίνονται εκ´ μέρους "κυβέρνησης" και ρουφιανοκάναλων, που προσπαθούν με λύσσα να φέρουν διχασμό ανάμεσα μας, είναι επειδή, ΜΟΝΟ τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,
• ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Σελίδα 1 από 2