Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 22:28

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Written by 
Rate this item
(10 votes)
Με αφορμή την απόφαση του Πρωτοδικείου Θηβών της 14ης Φεβρουαρίου 2014 , όπου ουσιαστικά δικαιώθηκαν πλήρως οι νεοφιλελεύθερες επιβολές της Τρόικα και του κυβερνητικού σχηματισμού, εναντίον των εργαζομένων της ΕΑΒ , για μια ακόμα φορά θα σπάσουμε τα ταμπού και θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους όσον αφορά τη λειτουργία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα η οποία συγκεντρώνεται στην εξής πρόταση: " Έχεις όσο δικαιοσύνη μπορείς να πληρώσεις".

Η ατιμωρησία και η αδικία, η οποίες απειλούν ένα κράτος και μια κοινωνία με "σήψη", δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο είναι απλά θέμα ατυχίας να εκδηλωθεί και να πλήξει μια κοινωνία. Η ατιμωρησία άλλα και η αδικία δεν είναι ούτε βροχή ούτε καύσωνας, ώστε να εκδηλώνεται ανεξέλεγκτα και χωρίς να υπάρχουν ευθύνες. Η ατιμωρησία είναι ένα μεγάλο κοινωνικό έγκλημα, το οποίο γίνεται από ανθρώπους με ονοματεπώνυμα.

Από τη στιγμή που επίορκοι δικαστικοί όχι μόνο δεν τιμωρούνται άλλα συνεχίζουν καρριέρα και αυξάνουν τις οικονομικές τους απολαβές, τα πράγματα αποκτούν τη δική τους δυναμική. Όταν καταρρέει ένα ολόκληρο πολιτικό σκηνικό, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να παραμένει ακλόνητος ένας βασικός πυλώνας της εξουσίας. Δεν μπορεί να καταρρέει το παράνομο κι "αμαρτωλό" σύμπλεγμα των δύο εξουσιών και να επιβιώνει η τρίτη εξουσία, η οποία δεν τις εμπόδισε να είναι "αμαρτωλές". Όταν ο λαός αμφισβητεί τις δύο κυρίαρχες εξουσίες τις οποίες υποτίθεται ελέγχει με την ψήφο του—, δεν μπορεί να επιβιώσει η τρίτη εξουσία, η οποία είναι πλέον φανερό ότι, για να φτάσουμε στο σημείο αυτό, δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να τιμωρηθούν αυτοί, τους οποίους θεωρείς κλέφτες και ν' αντέξει η εξουσία εκείνη, η οποία ήταν η κατά τον νόμο υπεύθυνη να μην επιτρέπει σε κλέφτες να κυβερνάνε.

Όταν οι απλοί πολίτες μιλάνε με αποδείξεις για κλέφτες πολιτικούς, αυτή, η οποία είναι ένοχη, είναι η Δικαιοσύνη. Όταν οι περισσότεροι επιφανείς πολιτικοί είναι "έξω", εξαιτίας παραγραφών και όχι επειδή είναι αθώοι, ευνόητα είναι μερικά πράγματα, τα οποία αφορούν τη Δικαιοσύνη. Με λαϊκή εντολή, λοιπόν, θα πρέπει άμεσα να καρατομήθει το σύνολο της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Με τη λογική του ακρωτηριασμού πάνω σε δικαίους και αδίκους θα πρέπει ν' απομακρυνθεί η "σαπίλα", η οποία σήμερα είναι υπεύθυνη για την ατιμωρησία και για τα πάσης φύσεως "παραδικαστικά" κυκλώματα.

Από τη στιγμή που το ίδιο το Σύνταγμα έδινε τη δυνατότητα στους δικαστικούς να υπερασπιστούν το κύρος της Δικαιοσύνης και δεν το έκαναν, δεν υπάρχουν "αθώοι". Δεν χρειάζεται να είναι ένας δικαστικός ένοχος διαφθοράς, ώστε να καρατομηθεί …Και ανίκανος να είναι, το ίδιο δικαιούται. Από τη στιγμή που οι Ανώτατοι Δικαστικοί μέσα από αλλεπάλληλες κρίσεις και προαγωγές έφτασαν στην κορυφή μιας "σάπιας" Δικαιοσύνης και άρα δεν έκαναν τίποτε, για να καθαρίσει ο "κόπρος του Αυγείου"δεν δικαιούται κανένας από αυτούς να παραμείνει στη θέση του. Αν τα "πήραν", για να μην αντιδρούν, πρέπει να πάνε φυλακή. Αν "φοβούνταν" ν' αντιδράσουν, για να μην χάσουν τις προαγωγές τους, πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους. Δεν μπορείς να είσαι "αραχτός" στο κέντρο ενός "βόθρου" και να ισχυρίζεσαι πως είσαι "καθαρός".

Όταν αυτοί οι "θαμώνες" του δικαστικού "βόθρου" είναι εκείνοι, οι οποίοι με την εγκληματική τους αδράνεια ευθύνονται για τη σημερινή οργή του κόσμου, ευνόητο είναι πως δεν δικαιούνται να παραμείνουν στις θέσεις τους. Οι δικές τους παραλείψεις, προδοσίες και διαφθορές, έφτασαν τον κόσμο στα όρια της "έκρηξης" και τον έβγαλαν στους δρόμους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, ο λαός δεν θα βρισκόταν εξοργισμένος στους δρόμους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε επαρκώς, δεν θα υπήρχαν οι ατιμώρητοι κλέφτες, οι οποίοι σήμερα καταγγέλλονται από τον λαό ως προδότες και ως εκ τούτου δεν θα φτάναμε στα σημερινά αδιέξοδα της χρεοκοπίας.

Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε καν Γιωργάκης στην Κυβέρνηση, για να μας ταλαιπωρήσει με την προδοσία του …Θα είχε πάει φυλακή από τότε που μοίραζε ως Υπουργός Εξωτερικών δημόσια χρήματα στη μάνα του, στα αδέρφια του και στους κολλητούς του. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε η συμμορία των συνενόχων πολιτικών, η οποία σήμερα μας περιγελά, θωρακισμένη πίσω από την "ασπίδα" των παραγεγραμμένων εγκλημάτων …Η αποθρασυμένη λόγω ατιμωρησίας— συμμορία, η οποία, μέσω αλληλοεκβιασμών και πιέσεων, μας παρέδωσε στους τοκογλύφους.

Η Δικαιοσύνη ευθύνεται, που εντελώς "παράνομα" δεν τιμωρήθηκε κανένας εγκληματίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το Χρηματιστήριο, για τα σκάνδαλα της Siemens, αλλά και για την καθημερινή διαφθορά, η οποία ταλαιπωρεί τον πολίτη από τα νοσοκομεία μέχρι τις πολεοδομίες και τη "βιομηχανία" της παραπαιδείας.

Όμως, επειδή δεν μπορούν να είναι ένοχοι οι θεσμοί, αναγκαστικά ένοχοι είναι αυτοί, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους θεσμούς και άρα οι σημερινοί ανώτατοι Δικαστές. Οι κύριοι υπεύθυνοι αυτών των λαϊκών εγκλημάτων είναι οι ηγέτες της σημερινής Δικαιοσύνης και αυτοί δεν δικαιούνται πλέον να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ο νόμος τούς έδινε πάντα την ευκαιρία να υπηρετήσουν τον λαό και τη Δημοκρατία και αυτοί ποτέ δεν το επιχείρησαν. Υπηρέτησαν τις εξουσίες, οι οποίες τους εξασφάλιζαν προαγωγές, επιδόματα, αυξήσεις και γενικά μερίδιο από τη "λεία". Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι όλοι οι σημερινοί Αρεοπαγίτες πρέπει να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους ως παντελώς αποτυχημένοι. Κάποιοι από αυτούς να πάνε "σπίτια" τους και κάποιοι άλλοι κάπου αλλού. Απλά πράγματα. Όταν κάποιοι δικαστικοί έπρεπε να κλείσουν φυλακή κάποιους, που έπαιρναν τα "μέτρα" του ελληνικού λαού για να τον "θάψουν", αυτοί, όπως ο συνάδερφός τους Καλούσης, "μετρούσαν" Ρωσίδες και ευρώπουλα.

Μια νέα σύνθεση του Αρείου Πάγου και κάτω από την "ασπίδα" της λαϊκής εντολής και υπό την απόλυτη προστασία μιας καθαρής Κυβέρνησης— είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει εύκολα να επιτελέσει το καθήκον της. Ποιο είναι αυτό; Να κρίνει ως κυρίαρχη εξουσία— τα του οίκου της και στη συνέχεια να κρίνει τους οίκους των άλλων. Το πρώτο, το οποίο πρέπει να κάνει, είναι να ανακτήσει το δικαίωμα να κρίνει …Να ανακτήσει το θεμελιώδες και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά της να κρίνει …Το δικαίωμα εκείνο, το οποίο για λόγους διαφθοράς, εύνοιας ή προνομίων οι προηγούμενοι ηγέτες της το είχαν απεμπολήσει.

Ένας νέος Άρειος Πάγος θα πρέπει να κρίνει τη συνταγματικότητα του νόμου, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής διαφθοράς και ατιμωρησίας …Τον νόμο περί Ευθύνης Υπουργών. Να τον κρίνει ως αντισυνταγματικό και προϊόν εσχάτης προδοσίας ενός καταρρέοντος φασιστικού καθεστώτος. Να τον καταργήσει και να θέσει τους πάντες υπό την κρίση της Δικαιοσύνης. Στο όνομα του λαού να κριθούν άπαντες από τη Δικαιοσύνη …Άπαντες, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της διαφθοράς …Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα της κλοπής δημοσίου χρήματος …Δεν υπάρχει παραγραφή για το έγκλημα ...της Προδοσίας.

Με τέτοιους δικαστικούς τι είχαν να φοβούνται όλοι οι προδότες; Μετά αναρωτιόμαστε τον λόγο που δεν επεμβαίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, για να σώσει ό,τι είναι δυνατόν να σωθεί; Πώς θα επέμβει; Με ποιο ανθρώπινο δυναμικό θα παρέμβει; Οι "καλύτεροι" είναι αυτοί, οι οποίοι είναι απλά αδιάφοροι ή άχρηστοι. Αυτοί, οι οποίοι τουλάχιστον δεν κάνουν ζημιά ηθελημένα με εγκληματικές αποφάσεις τους. Αυτοί, οι οποίοι συνδικαλίζονται παράνομα, για να τους εκτιμήσει ο Σαμαράς και να τους κάνει βουλευτές. Οι λιγότερο "καλοί" είναι οι απατεώνες, που με τον άλφα ή βήτα τρόπο κάνουν "μπίζνες" μέσα στη Δικαιοσύνη.

Όμως, αυτοί δεν είναι οι χειρότεροι. Οι χειρότεροι είναι οι κορυφαίοι της ...Οι καριερίστες της ...Οι "άτεγκτοι", που μοιάζουν με τους Ούννους. Αυτοί είναι οι χειρότεροι, γιατί κάνουν συνειδητά ζημιά στην ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουν ότι από αυτήν τη συμπεριφορά τους εξαρτάται η "καριέρα" τους. Η ελληνική Δικαιοσύνη υπολειτουργεί, γιατί κάποιες δυνάμεις στις γνωστές πρεσβείες φροντίζουν η κορυφή της να στελεχώνεται από τα παιδιά των δωσίλογων. Αυτοί είναι που πλαισιώνονται από Ζαγοριανούς, Καλούσηδες και Μπουρπούλιες ...και στην ουσία δρουν ανεξέλεγκτα. Τους φιλόδοξους τους εκβιάζουν οι Γερμανοί και τους υπόλοιπους οι φιλόδοξοι. Αυτά τα πρόσωπα "παράγει" και "αναπαράγει" η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξαιτίας αυτής της Δικαιοσύνης ελέγχεται το ελληνικό κράτος από την εποχή της ίδρυσής του.

Πώς δεν θα ελέγχεται αυτό το κράτος με αυτήν τη Δικαιοσύνη; Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος απόρρητες πληροφορίες, για να το καταλάβει ...Λίγο μυαλό θέλει και απλή λογική ...Ένα κι ένα κάνουν δύο. Ποιος είναι ο χειρότερος νόμος στην ιστορία της χώρας και υπεύθυνος για τη σημερινή αθλιότητα; Ποιος ευθύνεται για τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, που αφήνει τη χώρα απροστάτευτη στο έλεος του κάθε εγκληματία προδότη πολιτικού; Ευθύνεται εκείνος, που σκέφτηκε τον νόμο αυτόν ή εκείνος, που του επέτρεψε να υπάρχει ως νόμος και να εφαρμόζεται; Αν υπήρχε πραγματική Δικαιοσύνη, θα υπήρχε τέτοιος νόμος; Αν υπήρχαν πραγματικοί θεματοφύλακες του Συντάγματος, θα "επιβίωνε" τέτοιος νόμος; Πού είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία μεταξύ των πολιτών; Γιατί οι δικαστές δεν "δίκασαν" τον νόμο και να τον κρίνουν εξ’ αρχής "παράνομο" και αντισυνταγματικό;

Έπρεπε να γελάνε οι δικαστικοί, όταν θα εμφάνιζαν οι πολιτικοί τέτοιον νόμο. Έπρεπε να τους τον κοπανίσουν στο "κεφάλι" και να τους απειλήσουν πως, αν τολμούσαν να ξαναεμφανίσουν στη Βουλή τέτοιο "έκτρωμα", θα έβγαιναν δημοσίως και θα τους κατήγγειλαν για συνειδητή και κατ’ εξακολούθηση προσπάθεια κατάλυσης του Συντάγματος. Ολόκληρη χώρα βασανίζεται, επειδή ένα χοντροκτήνος όπως ο Βενιζέλοςείχε μερικές "ιδέες" χρήσιμες για τη Διαπλοκή; Οι δικαστές έπρεπε να του βάλουν τα "κουδούνια" και να τον εξευτελίσουν στην κοινωνία ...Να εξευτελίσουν το "κήτος", που ήθελε να παραστήσει τον συνταγματικό μεταρρυθμιστή ...Να εξευτελίσουν τον βουλιμικό, που είναι σε θέση μόνον για να προτείνει αλλαγές σε μενού εστιατορίων. Οι δικαστές φταίνε για όλα αυτά, άσχετα αν άλλοι φαίνονται υπεύθυνοι.

Από τους δικαστές της βαυαροκρατίας, που μας πίκραναν με την καταδίκη του Κολοκοτρώνη μέχρι τους Πικραμένους, που μας κυβέρνησαν εις βάρος του έργου του Κολοκοτρώνη, όλοι τους είναι ίδιοι. Ελεγμένοι και "πιστοποιημένοι" από τα ίδια πάντα ιμπεριαλιστικά κέντρα ...Απλά πράγματα ...Αυτό, που είπαμε πιο πάνω ...Λίγο μυαλό και απλή λογική. Δεν λέμε κάτι μυστήριο ή κάτι το οποίο δεν μπορεί να το βρει κάποιος με μια στοιχειώδη έρευνα. Ας ψάξει κάποιος να βρει αν υπήρξε ποτέ σπάσιμο της "αλυσίδας" του δικαστικού σώματος. Αν για κάποιον λόγο, εξαιτίας μιας πολύ σημαντικής αλλαγής, "ξηλώθηκαν" όλοι οι παλιοί, για ν' αντικατασταθούν με νέους. Με τους δικαστές του Μεταξά της "ελεύθερης" Ελλάδας δίκαζαν οι Ναζί της "κατεχόμενης" Ελλάδας και με τους ίδιους δικαστές δίκαζαν και οι Εγγλέζοι της "απελευθερωμένης" Ελλάδας.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό και να μην το εκμεταλλευτούν οι ιμπεριαλιστές; Ακόμα και οι κουλουράδες της Ομόνοιας άλλαζαν ανάλογα με τις κοσμοϊστορικές αλλαγές, που χαρακτήριζαν την ιστορία μας. Μόνον οι δικαστές μας παρέμεναν ακλόνητοι στις θέσεις τους, είτε "ορκίζονταν" πίστη στον Φύρερ είτε στη Βασίλισσα της Αγγλίας είτε κάπου αλλού ..."Βιδωμένοι" στις θέσεις τους ..."Πακτωμένοι" σχεδόν. Παρέμεναν στις θέσεις ό,τι κι αν γινόταν ...απ' όπου κι αν προερχόταν. Ολόκληρη Χούντα υποτίθεται "έπεσε" και οι δικαστές της έγιναν δικαστές της "δημοκρατίας" της Μεταπολίτευσης. Ολόκληρο καθεστώς "έπεσε" και ούτε ένας δικαστής δεν τιμωρήθηκε ή έστω να παύτηκε από τη θέση του. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προήχθησαν από τον Παπαδόπουλο, μετά από λίγες ημέρες δίκαζαν στο όνομα της "δημοκρατίας" της Μεταπολίτευσης που τον "έριξε".

Ο λόγος που φτάσαμε ως εδώ ως χώρα, ως κράτος και ως λαός είναι λόγω της μη λειτουργίας της δικαιοσύνης (και λόγω της διάλυσης της παιδείας βέβαια). Η συγκεκριμένη απόφαση επιβεβαιώνει απολύτως τα στοιχεία και τους ισχυρισμούς μας. Με τέτοιες αποφάσεις ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου λόγω του ότι υπαρχει διάχυτο το αίσθημα της αδικίας και θα οδηγήσει σε μαζική μετανάστευση εξειδικευμένων εργαζομένων και άρα σε περαιτέρω υποβάθμιση της λειτουργίας της ΕΑΒ.

Συγχαρητήρια! Άξιο το έργο σας!

 

Πηγές: "Το μανιφέστο της Πλατείας", " Η Μέρκελ και η λεία της" - Παναγιώτης ΤραϊανούRead 1998 times Last modified on Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 00:40
e-nemesis

Latest from e-nemesis

More in this category: « ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ !!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (video)
back to top