Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 646
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 17:42

υπάρχει Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα?

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Βλέποντας και διαβάζοντας όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου (απολύσεις,ανεργία, φόροι, τράπεζες, δάνεια, απόγνωση, αυτοκτονίες) σκέφτηκα ότι είναι τόσο παράλογο, το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας να ταλαιπωρείται από την μικρή μειοψηφία, η οποία μάλιστα υπακούει σαν πιστό σκυλάκι στις εντολές μιας ακόμα μικρότερης μειοψηφίας. Είναι αυτό Δημοκρατία? Ο λαός αποφασίζει και κυβερνά ? ή μήπως αποφασίζει για το ποιοί θα είναι οι δικτάτορές του?
 
Αλήθεια τι μας έχει συμβεί και δεν αντιδρούμε? Γιατί δεχόμαστε στωικά την κάθε προσβολή (σωματική και ψυχική) από αυτή τη μειοψηφία? Γιατί δεχόμαστε να καταστρέφεται το παρόν μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας?
 
Είμαστε ο ίδιος λαός που μη σκεφτόμενος τη ζωή του, αντιστάθηκε σε κατακτητές πολλαπλάσιους τον αριθμό?
Είμαστε ο ίδιος λαός που δεν σταμάτησε ποτέ να επαναστατεί εναντίον του Οθωμανικού ζυγού και στο τέλος τα κατάφερε?
Είμαστε ο ίδιος λαός που πέταξε τους Ιταλούς στη θάλασσα όταν σκέφτηκαν να κατακτήσουν την Ελλάδα?
Είμαστε ο ίδιος λαός που αντιστάθηκε στους Γερμανούς όσο κανένας άλλος και πληρώνοντας μάλιστα το μεγαλύτερο τίμημα?
 
Τι στο καλό συμβαίνει σήμερα? Τι άλλαξε? Νομίζουμε ότι ο σημερινός πόλεμος που διεξάγεται στη χώρα μας δεν μας ακουμπά ή δεν πρόκειται ποτέ να μας ακουμπήσει? Ή μήπως νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πόλεμος?
 
Συνέβη ότι συνέβη, κλάπησαν χρήματα, πόροι, εδάφη... έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε να βρούμε κάτι Ελληνικό και δεν θα βρίσκουμε... όλες οι δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις θα ανήκουν σε ξένα απρόσωπα founds, όλα τα κοιτάσματα, όλος ο χρυσός, ο υπόγειος και υπέργειος πλούτος της Ελλάδας θα έχει χαριστεί! Και πάλι θα χρωστάμε τα μαλιοκέφαλά μας, και πάλι θα μας πίνουν το αίμα... για το καλό μας!
 
Ήθελα να ήξερα, δικαιοσύνη υπάρχει σε αυτόν τον τόπο? Έχει μπει κάποιος φυλακή για όλα όσα συνέβησαν? Για τα χρηματιστήρια, για το φαγοπότι των Ολυμπιακών αγώνων, για τις στρατιωτικές προμήθειες, για τις κάθε είδους προμήθειες και μίζες που ξεζούμισαν τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων?
 
ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
 
Θέλετε απάντηση? ΟΧΙ .... δεν υπάρχει δημοκρατία δεν υπάρχει δικαιοσύνη δυστυχώς...
Όλα γίνονται προς το συμφέρον των μεγάλων δυνάμεων, των τραπεζών τους, των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων τους, των μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και των πολιτικών. Μπροστά στο δικό τους συμφέρον, αλλάζουν σωστούς νόμους και τους καταστρέφουν, φτιάχνουν νόμους εκτρώματα που προστατεύουν αυτούς και τους ομοίους τους.... ψηφίζουν φοροαπαλλαγές σε ιδρύματα αμφιβόλλου σκοπού κι ένα σωρό άλλα...
 
Κι εμείς? Τι κάνουμε? Θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ή θα σηκαθούμε επιτέλους να απαιτήσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει?
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
Read 1848 times Last modified on Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 02:12
e-nemesis

Αποφεύγουμε τη φρίκη της υποδούλωσής μας επειδή είναι τόσο επώδυνο να την κοιτάξουμε κατάματα...