Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 646
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 18:39

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
"ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"(Κώστας Βάρναλης)Πολλοί από εμάς τον τελευταίο καιρό, έχουν πάψει ν' ασχολούνται, απηυδισμένοι από όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό!Θα μπορούσαμε να βρίσουμε, να κατηγορήσουμε, να καταγγείλουμε, αντίθετα διαλέξαμε ν' ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, τον μοναχικό, χωρίς πατερίτσες και ξένες πλάτες. Είναι όμως μερικά πράγματα που μας κάνουν έξω φρενών!!

Χρησιμοποιούνται τα όσια και τα ιερά οστά μαχητών που έδωσαν την τελευταία τους ρανίδα στην Κύπρο μαχόμενοι έναν αγώνα που τα κοπρόσκυλα ηγέτες τον είχαν πουλήσει και δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε, με αποτέλεσμα να φορτώσουν στη γενιά μου το δυσβάστακτο βάρος της ντροπής και της προδοσίας της Κυπριακής τραγωδίας. 
Ολόκληρη η σάπια γενιά της μεταπολίτευσης βασίστηκε σε αυτή την προδοσία, τη σήψη και τον ωφελιμισμό, ακριβώς γιατί δεν προστάτευσε το Ελληνικό αίμα και δεν τιμώρησε ποτέ κανέναν προδότη για αυτό. 

Ο Σαίξπηρ είχε πεί πως :" Αυτός που έχει φωνή λιονταριού και ψυχή λαγού, ονομάζεται τέρας"!
Σαράντα και πλέον χρόνια μας κυβέρνησαν τέρατα και μας έφεραν στην κατάσταση που βιώνουμε τώρα! Όλοι με ονοματεπώνυμα, κανείς ανώνυμος!
Ο Σάμιουελ Τζόνσον είχε πει από την άλλη ότι :"Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων". Όταν αυτά τα τέρατα δεν είχαν να πουν, ούτε να κάνουν κάτι, χρησιμοποιούσαν απλά πατριωτικές κορόνες άνευ αντικρίσματος....

Πολυδιαφημίζεται πλέον η επιστροφή των οστών των μαχητών των ηρώων, και προσπαθούν τα τρωκτικά να εισπράξουν αίγλη από την αιώνια λάμψη των πολεμιστών της ελευθερίας και υπερασπιστών της τιμής και της αξιοπρέπειας του έθνους ολόκληρου.... 
Το μόνο που κάνουν είναι να παραμείνουν τρωκτικά, άχρηστοι και αισχροί πατριδέμπορες γιατί όντας κυβέρνηση ΤΟ ΜΟΝΟ που έπρεπε να πράξουν ήταν να ανοίξουν και να δώσουν στη δημοσιότητα ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ που βρίσκεται προστατευμένος στα αρχεία της βουλής.
Όταν στηρίζεις και υποκρύπτεις τους προδότες, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείς το αίμα των ηρώων. Αποτελεί ντροπή! Αποτελεί Ύβρη! Είναι Ξεφτίλα!

Μην πιάνετε ρε τα όσια και τα ιερά μας στο βρωμόστομα σας..... Τα μολύνετε....
Αφήστε ρε τα κροκοδείλια δάκρυα! Οι ήρωες δε σας έχνουν ανάγκη.... Θα τους θρηνήσουν αυτοί που νιώθουν.....
Read 1786 times Last modified on Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 18:53