Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 15:15

Απρόβλεπτος ο Έλληνας στο Σχέδιο Αποσταθεροποίησης!

Written by 
Rate this item
(5 votes)
Όλοι παρακολουθήσαμε τα συστημικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης να κατασκευάζουν χυδαίες θεωρίες πάνω στα πτώματα δύο νέων παιδιών, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και εκδίκησης για την δολοφονία Φύσσα. Η Εν ψυχρώ Εκτέλεση των Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη ίσως κρύβει κάτι πολύ πιο μεγάλο...


Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε Παγκόσμιο Επίπεδο, έκαναν λόγο από τα πρώτα λεπτά για Σχέδιο «Αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα». Όλα τα κράτη το είχαν Σίγουρο. Αυτοί οι "περίεργοι" Έλληνες που καίνε την Αθήνα για ψύλλου πήδημα, δεν μπορεί... δεν γίνεται, θα πιαστούν μεταξύ τους.

Φαίνεται, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαία επιλεγμένα τα θύματα. Δεν τους ενδιέφερε το όνομα του νεκρού, τους ενδιέφερε η Ιδεολογία. Τους ενδιέφερε η σπίθα που θα άναβε την φωτιά στους Εθνικιστές της Χ.Α. να πάρουν κυριολεκτικά τα όπλα από όπου θα υπήρχε η "Ελπίδα" να πνιγεί η χώρα στο Αίμα. 

Και εκεί που όλοι αναφωνούσαν "Βυθίζεται στον Εμφύλιο η Ελλάδα", ο Λαϊκός Σύνδεσμος βγάζει την Ανακοίνωση του:

«Καλούμε Όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ενωμένοι και ψύχραιμοι αυτή την Κρίσιμη για την Πατρίδα μας Ώρα»!

Κάποιοι πρέπει να άλλαξαν χίλια χρώματα! Οι "Εγκληματίες", οι "Τρομοκράτες", δεν έχουν σκοπό να παίξουν το παιχνίδι κάποιων. Αυτοί οι βρωμοΈλληνες πρέπει να 'χουν τον Αληθινό Θεό κοντά τους. Δεν εξηγείται αλλιώς. 

Και σαν να μη φτάνει αυτή η "τρομοκρατική" Ανακοίνωση, βγαίνει και μια Μεγαλειώδης Μάνα, με τόση Αξιοπρέπεια παρά τον Πόνο της, με τόση Αγάπη για τα παιδιά όλου του κόσμου και δηλώνει "Δεν θα αποποιηθώ πως ο γιός μου έχει αυτή την Ιδεολογία, αλλά δεν χτυπάει κόσμο, δεν είναι εγκληματίας, είναι οικογενειάρχης, αγαπά την Πατρίδα του, έχει Ιδανικά, είναι Πατέρας. Ό,τι κι αν συμβεί στο παιδί μου, ας είναι το τελευταίο αίμα και ας Ενωθούμε Όλοι οι Έλληνες"! 

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, δυστυχώς για κάποιους δεν είναι ένα ρεμάλι. Είναι παιδί μιας Υπέροχης Ελληνίδας Μάνας και μιας Εξαίρετης Οικογένειας. Και να που γυρίζει μπούμερανγκ και όλοι πλέον αρχίζουν να αναρωτιούνται... μα ποιόν θα μπορούσε να εξυπηρετεί το συγκεκριμένο "τυφλό" χτύπημα; 

Την Συγκυβέρνηση για να περάσει τα επαχθή νέα μέτρα; Το Πασόκ και τις νέες αποκαλύψεις όσον αφορά τα σχέδια δολοφονίας Καραμανλή; Τους "φίλους" Γερμανούς και την παρέα τους ώστε να περάσουν άμεσα και οριστικά στην κατοχή τους τα χώματα μας, τα κοιτάσματα; Τους Τούρκους; Το... Ισραήλ;

Η Θεωρία των Δύο Άκρων, δεν απέδωσε καρπούς... Γέννησε όμως Ερωτηματικά!
Ποιός θέλει τον Αποσταθεροποίηση Τελικά; Ποιόν βολεύει; Γιατί;
Ποιοί Ονειρεύονται Στρατιωτικό Νόμο;

Και τώρα που αποδείχτηκε πως ο Έλληνας είναι Απρόβλεπτος, τι έχει σειρά;
Αποφύγαμε Ίσως τον Εμφύλιο... θα Αποφύγουμε και τον Πόλεμο;

Αν και δεν νομίζω, άποψη μου είναι πως Τελικά, Σίγουρα ο Θεός είναι Έλληνας!
Δεν μπορεί να Εξηγηθεί αλλιώς αυτή η Σκανδαλώδης Αγάπη Του σ' αυτό το Λαό!

Να έχετε την Βεβαιότητα πως πλέον Φοβούνται Πολύ!
Τρέμουν γιατί εμείς έχουμε κάτι που αυτοί δεν είχαν ποτέ!
Το Ελληνικό Απρόβλεπτο DNA!

Read 2288 times Last modified on Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 16:52
Valia Alexiou

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»